Hörselskadades förening i Stockholms stad söker en verksamhetsledare – är det du?

Ungdomar som pekar på en dator. Foto: John Schnobrich, Unsplash

Publicerat: 16 april 2020
Kansliet, Hörselskadades förening i Stockholm

HRF Stockholm vill fortsätta att utveckla vår föreningslokal till en attraktiv mötesplats där medlemmarna trivs och där hörselsmarta lösningar är en självklarhet. Vi söker nu en verksamhetsledare som vill anta utmaningen att tillsammans med oss vidareutveckla HRF Stockholm till en modern och inkluderande förening för 2020-talet. Målet är att stärka vårt viktiga sociala arbete genom ett ökat medlemsengagemang samt att bli en tydligare röst för ett hörselsmartare Stockholm.

HRF Stockholm är en liten organisation vilket bygger på att styrelse, andra förtroendevalda och medarbetare jobbar tätt tillsammans för föreningens och medlemmarnas bästa. I våra lokaler på Södermalm erbjuder vi dagligen olika verksamheter och aktiviteter som leds och samordnas av föreningens medarbetare. Ansvarig för den operativa verksamheten är föreningens verksamhetsledare.

Som verksamhetsledare har du ansvar för att leda, samordna och tillsammans med styrelsen, övrig personal och medlemmar utveckla föreningens verksamhet. Förutom att ansvara för den löpande verksamheten omfattar uppdraget personal- och arbetsmiljöfrågor, ekonomihantering inkluderat budget och prognos, lokalfrågor samt administration. Verksamhetsledaren rapporterar till styrelsen.

Din profil:

  • Du är en kommunikativ ledare med erfarenhet av ledande befattningar i ideella organisationer.
  • Du har en organisatorisk förmåga samt erfarenhet av att skapa strukturerade arbetssätt och rutiner.
  • Du har utpräglat god samarbetsförmåga.
  • Du har god kännedom om villkoren som hörselskadade personer lever med eller har en egen erfarenhet av att vara hörselskadad.
  • Det är meriterande att ha erfarenhet av att ha arbetat tillsammans med äldre och personer med funktionsnedsättning.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i tecken som stöd eller teckenspråk är meriterande.
  • Du delar våra grundläggande värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oavsett ålder, könsidentitet, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation.

Anställning:

Tjänsten är på heltid (100%) och inleds med sex månaders provanställning. Anställningen baseras på förtroendearbetstid i enlighet med Arbetsgivarföreningen KFOs kollektivavtal.

Vi emotser din ansökan senast den 30 april 2020.

Intervjuer kommer ske löpande och tillträde önskas så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökan via e-post. Skicka ansökan innehållande personligt brev, CV samt referenser till ordförande anna.quarnstrom@hrfstockholm.se. Skriv Verksamhetsledare i ämnesraden.

Har du frågor går det bra att kontakta ordförande Anna Quarnström via e-post.

Fler nyheter

08 mar 2024

Anmälan är öppen till IFHOHYP SummerCamp 2024

Unga Hörselskadade och International Federation for Young Hard of Hearing People (IFHOHYP) bjuder in alla unga vuxna med hörselskada att vara en del av IFHOHYP SummerCamp 2024! SummerCamp är en vecka där du får möjlighet att tillsammans med nya och gamla vänner uppleva en spännande sommarvecka...

03 mar 2024

World Hearing Day

Idag, den 3 mars, är det World Hearing Day. Varje år väljer WHO ett tema att uppmärksamma särskilt och I år är temat “Changing mindsets.” Genom att bemöta fördomar och felaktig information om hörselskador så kan vi bidra till en bättre hörselvård för alla. Vi på UH vill därför bemöta stereotypen...

19 feb 2024

UH Mitts årsmöte

Den 17 februari genomförde UH Mitt sitt årsmöte digitalt. Årsmötet gick bra och årsmötet beslutade bland annat om en verksamhetsplan för 2024 och en styrelse på totalt 3 personer. Efter en massa punkter så nådde vi slutet för årsmötet och vi började diskutera kring vem som skulle vara...