Bli medlem

Vad får du som medlem hos oss? 

Det är gratis att bli medlem i Unga Hörselskadade. Som medlem kan du delta på våra aktiviteter, barnläger och ungdomsläger. Du får även vår medlemstidning Rabalder så att du alltid är uppdaterad om vad som händer i UH. 

Ett medlemskap gäller ett helt kalenderår (vi påminner dig när det är dags att förnya medlemskapet). Vi har lokalavdelningar som ditt medlemskap kopplas till. Du blir automatiskt medlem i den avdelning som ligger närmast dig.

Bli medlem gratis genom att fylla i vårt formulär (du hittar formuläret längre ner på denna sida) eller genom att skicka in ett SMS. Mer information om hur du går tillväga då finns här nedan.

Vill du ha mer information?

Om du vill ha mer information om medlemskap så är du välkommen att kontakta kansli@uh.se.

Lokalavdelningar

Så här gör du för att bli medlem

Bli medlem genom att fylla i vårt medlemsformulär. Vårt medlemsregister ger dig möjlighet att själv registrera dig som medlem i den lokalavdelning du vill tillhöra. Här nedan listar vi samtliga lokalavdelningar, klicka på den du vill tillhöra alternativt klicka i rätt bild.

JämtUH
Kontaktperson: Angelika Larsson
angelika.larsson@uh.se

UH Dalarna
Kontaktperson: Amanda Nygårds
amanda.nygards@uh.se

UH Mälardalen
Kontaktperson: Jonathan Elebjörk Wahlström
jonathan.elebjork.wahlstrom@uh.se

UH Skåne
Kontaktperson: Jonathan Sohlmér
jsohlmer@hotmail.com

HiSUS/UHiS (Stockholm)
Kontaktperson: Peter Falkegård
peter.falkegard@uh.se

UHppsala
Kontaktperson: Jonathan Elebjörk Wahlström
jonathan.elebjork.wahlstrom@uh.se

Västra Götaland/Knuten
Kontaktperson: Linn Malmberg
linnbmalmberg@gmail.com

UH Örebro
Just nu har UH Örebro ingen kontaktperson men har ni frågor som berör denna lokalavdelning kontakta organisationssamordnare Hanna på hanna.bergstrom@uh.se.

Om du är osäker på vilken lokalavdelning du tillhör kan du maila kansli@uh.se.

Bli medlem via SMS

Det är jätteenkelt att bli medlem i UH genom att skicka ett sms. Oavsett om du varit medlem tidigare eller inte så skriver du samma sak i SMSet, det kostar bara som ett vanligt SMS.

Skicka ett sms till 724 56 med texten ”NYMEDLEM UH ÅÅMMDD-XXXX”. Skriv även din e-postadress och ditt/ditt barns fullständiga namn i sms:et (skriv detta efter den fetmarkerade meningen här ovan). Därefter får du en bekräftelse att din ansökan är skickad. 

Bli medlem i vår stödförening

Är du en vän, förälder eller gammal UH:are så får du mer än gärna stödja oss genom att gå med i vår stödförening. Stödföreningen är riktad till dig som är över 30 år och inte längre kan vara med i UH som vanlig medlem.

  • Att vara medlem i UH:s stödförening kostar 100 kronor per år
  • Avgiften betalas in på Unga Hörselskadades bankgiro 5235-4271
  • Betalning märks med namn, stad och ”UH-Stöd”

De som ytterligare vill stödja våra lokalavdelningar genom Unga Hörselskadades Stödförening är varmt välkomna att betala in en större summa än 100 kr.

Som medlem i Unga Hörselskadades stödförening så har du möjlighet att få vår medlemstidning Rabalder samt vår verksamhetsberättelse skickad till dig, du måste i så fall ange detta särskilt genom att skicka ett mail med namn och adressuppgifter till kansli@uh.se i samband med din inbetalning till Unga Hörselskadades stödförening.

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.