Bli medlem

Vad får du som medlem hos oss? 

Det är gratis att bli medlem i Unga Hörselskadade. Som medlem kan du delta på våra aktiviteter, barnläger och ungdomsläger. Du får även vår medlemstidning Rabalder så att du alltid är uppdaterad om vad som händer i UH. 

Ett medlemskap gäller ett helt kalenderår (vi påminner dig när det är dags att förnya medlemskapet). Vi har lokalavdelningar som ditt medlemskap kopplas till. Du blir automatiskt medlem i den avdelning som ligger närmast dig.

Bli medlem gratis genom att fylla i vårt formulär eller genom att skicka in ett SMS. Du kan också välja att bli stödmedlem hos oss, läs mer nedan om hur du går tillväga.

Vill du ha mer information?

Om du vill ha mer information om medlemskap så är du välkommen att kontakta kansli@uh.se.

Vad roligt att du vill bli medlem!

Som medlem i Unga Hörselskadade gör du det möjligt för oss att arbeta fram bättre villkor för barn och unga med hörselskada i åldrarna 0-30 år. Dessutom håller vi dig uppdaterad om det senaste inom hörselvärlden och du får även möjlighet att delta i våra verksamheter där du får chansen att träffa andra med hörselskada.

Hur blir du medlem? Klicka i den lokalavdelning du tillhör (finns nedan på sidan), du kommer därefter vidare till ett formulär där du fyller i dina uppgifter. Är du osäker på vilken lokalavdelning du tillhör? Maila i så fall oss på kansli@uh.se! Annars kan du ta en lokalavdelning du tror ligger närmast dig, du kommer per automatik hamna i rätt lokalavdelning efter att du har fyllt i formuläret.

Välkommen till Unga Hörselskadade!

Bli medlem via SMS

Det är jätteenkelt att bli medlem i UH genom att skicka ett sms. Oavsett om du varit medlem tidigare eller inte så skriver du samma sak i SMS:et, det kostar bara som ett vanligt SMS.

Skicka ett sms till 724 56 med texten ”NYMEDLEM UH ÅÅMMDD-XXXX”. Skriv även din e-postadress och ditt/ditt barns fullständiga namn i sms:et (skriv detta efter den fetmarkerade meningen här ovan). Därefter får du en bekräftelse att din ansökan är skickad.

Bli medlem – välj din lokalavdelning

Jämt UH (Norrland)

Jämt UH (Norrland)

Kontaktperson: Angelika Larsson

UH Dalarna

UH Dalarna

Kontaktperson: Amanda Nygårds

UH Mälardalen

UH Mälardalen

Kontaktperson: Jonathan Elebjörk Wahlström

UH Skåne

UH Skåne

Kontaktperson: Jonathan Sohlmér

HiSUS/UHiS (Stockholm)

HiSUS/UHiS (Stockholm)

Kontaktperson: Rebekah Krebs

UHppsala (Uppsala)

UHppsala (Uppsala)

Kontaktperson: Jonathan Elebjörk Wahlström

UH Knuten (Västra Götaland)

UH Knuten (Västra Götaland)

Kontaktperson: Jonathan Elebjörk Wahlström

UH Örebro

UH Örebro

Kontaktperson: Dalya Sediq

Bli stödmedlem

Är du en vän, förälder, gammal UH:are eller någon som gillar vårt arbete för hörselskadade? Då får du mer än gärna stödja oss genom att gå med i vår stödförening. Stödföreningen är riktad till dig som är över 30 år och inte längre kan vara med i UH som vanlig medlem men också för dig som vill stötta vår förening.

Så blir du stödmedlem

För att medlemskapet ska gå igenom så måste du först fylla i namn, personnummer, adress samt mailadress i kontaktformuläret här bredvid (du kan också maila dessa uppgifter per mail, skicka till kansli@uh.se). 

Därefter väljer du ett av nedanstående betalningssätt:

1. Swisha valfri summa eller minst 100 kr (för att få medlemstidningen Rabalder) till 123 662 49 77. Ange ”UH stödmedlem + namn” eller ”UH stödmedlem + Rabalder + namn” om du vill ha Rabalder hemskickad. 

2. Betala in en valfri summa eller minst 100 kr om du vill ha Rabalder på Unga Hörselskadades bankgiro 5235-4271. Betalning ska då märkas med namn och ”UH stödmedlem + namn” alternativt ”UH stödmedlem + Rabalder + namn”.

Så fort vi har fått in din betalning samt kontaktuppgifter registreras du i Unga Hörselskadades stödförening.

Kontaktuppgifter

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.