Unga Hörselskadades medlemstidning Rabalder pausas

Rabalder framsida, nr 4 / 2020
Rabalder framsida, nr 4 / 2020: Bild: Hanna Bergström, Unga Hörselskadade

Publicerat: 10 december 2020
Kansliet

Unga Hörselskadades medlemstidning Rabalder står inför en paus och pausen kommer att börja efter nyår, den 1 januari 2021.

Pauser har förekommit tidigare i Rabalders historia. Redan 1995 valde styrelsen som satt då att tillfälligt pausa Rabalder, men 1999 tillsattes en arbetsgrupp för att starta upp Rabalder igen. Den senaste pausen i Rabalders värld var 2011 – 2012. Med andra ord; det har hänt förut.

Sedan 1991 har UH:s medlemmar fått hem Rabalder i sin brevlåda. Fram till 2008 hette Rabalder ”Rabalder – tidningen för dig som är ung och hörselskadad.” Mellan 1991 och 1998 skrevs hela Rabalder av en journalist. Kansliet tog över produktionen av Rabalder 2003.

Rabalder har på ett inspirerande sätt lyft frågor kring olika hörselskador genom åren. Just nu håller du det sista numret av Rabalder. Ingen vet hur lång pausen blir, vi hoppas på att Rabalder kommer tillbaka.

VAR HITTAR NI OSS SEN?

WWW.UH.SE

Här på vår hemsida finner du information om Unga Hörselskadade och all information om våra verksamheter och lokalföreningar och vad de gör för något.

FACEBOOK – Unga Hörselskadade

Vi uppdaterar ständigt vår Facebook-sida så du alltid vet vad som händer inom UH.

INSTAGRAM – Unga_horselskadade

På Instagram finner du alltid det senaste som har hänt inom UH. Kolla i stories för att se vad som har hänt på det senaste lägret.

Facebookgrupp – UH Medlemmar och vänner

UH har även en diskussionsgrupp på Facebook som heter UH medlemmar och vänner, den finns till för dig har som någon form av hörselskada som vill prata, diskutera eller söka råd och stöd om allt som är hörselrelaterat. Tanken med gruppen är att vara en mötesplats och en plats för diskussion av hörselskadade för hörselskadade.