Höstens verksamheter

Händer som håller i varsitt höstlöv.
Händer som håller i varsitt höstlöv. Foto: Providence Doucet, Unslapsh

Publicerat: 26 augusti 2020
Kansliet

Snart så kommer hösten med stormsteg och vi på Unga Hörselskadade vill redan nu skriva en lista, till er medlemmar och andra, så ni vet vilka kommande aktiviteter som vi kommer ha snart. Tipsa gärna någon du känner, det kan vara en kompis/skolan/familj eller någon du känner som inte är medlem i UH. Vi vill att alla ska få sin chans att träffa andra hörselskadade.

Konferens ”Jobba och studera utomlands i Malmö / 13 – 30 år

Träffas på ABF i Malmö eller var med digitalt.
19 – 20 september

Träffa Laith, Lina och Nina under konferesen ”Jobba och studera utomlands”. Vi kommer få lyssna på tre olika personers erfarenhet kring att jobba och studera utomlands. Vi kommer också få lära oss mer om vad som gäller kring ens hörhjälpmedel när man arbetar eller studerar utomlands, får man ta med sig dessa utomlands eller behöver man skaffa nya utomlands?

Utbildningsdag / 15 – 30 år

Digital utbildning – via Zoom den 18 oktober

Lär dig mer om Meniéres Sjukdom, Tinnitus och hörselnedsättningar. Vi kommer få höra 3 olika medlemmar som berättar om hur det är leva med sådana hörselskador, vilka verktyg underlättar och vad har andra i en liknande situation tagit med sig i livet etc.

Spelkvällar – Minecraft hela hösten

Tillsammans med HiSUS kommer UH ha digitala spelkvällar under hela hösten, en torsdag varje månad! Kvällen vänder sig till dig som erfaren Minecraft spelare och dig som är nyfiken på vad vårt digitala universum har att erbjuda. Vi har erfarna ledare på plats som kan guida dig i spelet om det är första gången. Du är välkommen oavsett vart du än bor i vårt avlånga land.

Vilka Torsdagar: 27 augusti, 24 september, 22 oktober, 26 november och 17 december.

Halloweenläger / 6 – 15 ÅR

Herrfallet utanför Arboga
23 – 25 oktober

Den sista helgen i oktober bjuder vi in till vår kusliga Halloweenhelg. Vi kommer bo i stugor, ha spännande och mysiga aktiviteter, umgås och fira Halloween.

Läger på Nordens Ark / 10 år och uppåt

Nordens Ark
30 oktober – 1 november

Häng med på läger på Nordens Ark i Bohuslän! En unik chans för dig som gillar djur och vill prova på livet som djurvårdare. Vill du klappa ett får eller en orm? Upplev riktigt häftiga dagar bland de vilda djuren. Här får du chansen att vara med om upplevelser du inte kan få någon annanstans.