Föreläsning med den före detta elitidrottare Cissi Ferm

Publicerat: 19 maj 2020
Carl Ahlberg, Unga Hörselskadade

Vi på Unga Hörselskadade har glädjen att bjuda in dig till en digital föreläsning med den före detta elitidrottaren Cissi Ferm den 1 juni kl 19:00. Några av Unga Hörselskadades viktigaste områden är kunskapsinhämtning och spridande av positiva erfarenheter och vi är därför stolta att kunna ge föreläsningen med Cissi Ferm.

Cissi har tjugofyra säsonger som elitspelare i basket i bagaget och på bragdsidan finns ett guld i Deaflympics, ett VM-guld och fem EM-guld med dövlandslaget i basket, bara för att nämna några!

Cissi arbetar även som personlig tränare och grundare av Cissi Ferm – Shape Up. Föreläsningen den 1 juni kommer bland annat handla om Cissis nycklar till framgång, idrottens betydelse i hennes liv och hur hon får ihop samspelet mellan familj, studier och karriär som personlig tränare och elitidrottare.

Ta chansen att ta del av en inspirerande föreläsning, allt är möjligt, alla kan! Kom igen, vi ses där!

Föreläsningen sker den 1 Juni kl 19.00 på den digitala plattformen Zoom.
Föreläsningen kommer att ske på teckenspråk och det kommer att finnas teckenspråkstolkar / skrivtolkar som tolkar det Cissi Ferm tecknar.

Anmäl dig genom att maila hej@uh.se senast den 27 maj kl 15:00, så återkommer Carl med instruktioner inför mötet. Ange ”Föreläsning med Cissi Ferm” i ämnesraden på mailet.

#30DaysChallenge #UH #UngaHörselskadade