Höstens kommande aktiviteter

Händer som håller i varsitt höstlöv.
Händer som håller i varsitt höstlöv. Foto: Providence Doucet, Unslapsh

Publicerat: 30 augusti 2019
Kansliet

Vi har haft en vår och en sommar fylld med massa roliga aktiviteter, konferenser och läger vilket vi tycker är superroligt. Men vi har givetvis några verksamheter kvar som kommer att ske i höst. Senare i höst är det dags för:

Internationell träff i Stockholm

Om en vecka kommer vi att anordna en internationell träff där deltagare från åtta olika länder kommer att delta. Spännande! Anmälansdatum är dessvärre passerad men förhoppningsvis kommer vi att fortsätta med detta koncept framöver, kanske i andra länder?

Halloweenläger för barn 6 – 15 år

Ett kusligt, roligt och fartfyllt läger som även den här gången hålls i Herrfallet. Anmäl dig senast 4 oktober men säkra din plats på lägret redan idag!

Vill du anmäla dig till Halloweenlägret? Anmäl dig här!

Jag och min hörsel 15 – 30 år

Utbildningsdag med fokus på att lära sig mer om sin hörsel och hur man förhåller sig till de utmaningar hörsel medför i livet, vilka verktyg som underlättar, hur andras erfarenheter ser ut och hur hörselskadan påverkar en som person. Har du några timmar över en söndag i november? Vill du få inspiration och tips och samtidigt träffa andra med hörselskada? Kom till vårt kansli i Kista, Stockholm där utbildningsdagen hålls! Anmäl dig senast den 6 oktober.

Vill du anmäla dig till Jag och min hörsel? Anmäl dig här!

Unga Hörselskadades årsmöte 

På årsmötet 29 november- 1 december väljs vår styrelse, vi beslutar om verksamhetsplan och tema samt behandlar motioner och propositioner. Under årsmöteshelgen har du även möjlighet att träffa andra medlemmar du inte träffat på länge, umgås, diskutera och byta erfarenheter. Anmälan ska göras senast 20 oktober.

Vill du anmäla dig till årsmötet? Anmäl dig här!