Häng med oss på Järvaveckan!

Publicerat: 28 maj 2019
Frida Oxelmark, Unga Hörselskadade

Vi välkomnar dig som vill följa med oss till Järvaveckan! 

Vi kommer i år ha en kampanj som fokuserar på att larmnumret 112 ska göras tillgängligt via SMS utan att man först måste registrera sig på förhand. Vi kommer ha på oss t-shirts med vårt budskap på och även dela ut vattenflaskor och pennor till besökare och nyfikna. Vi kommer uppmana politiker och andra besökare att fylla i ett fiktivt registreringsformulär till SMS-tjänsten (för att se hur orimligt lång tid detta tar om det skulle behöva göras i en riktig nödsituation). 

Praktisk info:

UH kommer delta i Järvaveckan två dagar onsdagen den 12 juni och torsdagen den 13 juni mellan kl. 14.00-21.00. 

Att delta i Järvaveckan kostar ingenting för dig som medlem. UH står för boende, mat och resa om du inte bor i Stockholm med omnejd. Det är en fördel om du är aktiv och utåtriktad och tycker det är roligt att prata med folk om intressepolitiska frågor – men du behöver inte ha erfarenhet av detta sedan tidigare utan detta kan vara ett utmärkt tillfälle för dig att prova på att vara med i en kampanj för första gången. 

Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller! 

Intresserad av att vara med?

Kontakta oss på hej@uh.se om du är intresserad av att delta senast tisdagen den 4 juni. Ange om du vill delta båda dagarna eller bara en av de två dagarna och i sådana fall vilken. Skriv gärna kort om varför du vill delta. 

Vill du vara med men inte hunnit bli medlem hos oss? Inga problem! Du blir medlem på några sekunder här.