Kalender över våra aktiviteter

Här finner du lokala och nationella aktiviteter, för att anmäla så behöver du klicka på den aktivitet och sen fylla i olika uppgifter om dig själv. Om du har anmält dig till en aktivitet så kommer du få mejlbekräftelse. Se till att du har skrivit in rätt epost, eftersom det är där du kommer få information kring aktiviteten. Om man har anmält sig till läger så skickar vi ut deltagarbrev ca 1 månad innan.

Avbokningsregler finns längre ner.

För att kunna delta på våra aktiviteter så ska man vara medlem eller stödmedlem i Unga Hörselskadade.
Har du någon fråga kring någon aktivitet så är det bara att mejla till hej@uh.se

Avbokningsregler

När du anmäler dig till Unga Hörselskadades läger och verksamheter är din anmälan bindande. När du gör anmälan kommer du få en bekräftelse till din mejl. Om du inte har fått denna inom 15 minuter, kontrollera att den inte hamnat i skräpposten.

Avanmälan kan göras fram till sista anmälningsdag. Om avanmälan görs senare behöver du ändå betala deltagaravgiften.

Om du anmäler dig till ett gratis evenemang, så som årsmöte, en föreläsning eller liknande och gör en sen avanmälan eller inte dyker upp på evenemanget tar Unga Hörselskadade ut en No Show-avgift på 500 kr.

Vid sjukdom, dödsfall inom familjen eller liknande orsaker till att en inte kan delta på ett läger eller annan verksamhet kan Unga Hörselskadades generalsekreterare eller ordförande besluta om undantag från dessa regler.