Nu är det tid för att skicka in vilka du vill ska få våra utmärkelser under årsmötet.

Under årsmötet vill vi (Unga Hörselskadade) uppmärksamma alla fantastiska medlemmar som gör så mycket inom UH. Du kanske minns någon som gjort det där lilla extra eller det stora i en aktivitet. Därför vill vi hylla några personer genom att ge utmärkelser till någon som gjort något särskilt inom UH eller hörselvärlden. Vi delar också ut Årets Vaxpropp till någon som inte alls lyssnar på oss unga med hörselskada.

Du kan läsa mer om vilka utmärkelser vi delar ut på denna sida.

Nominering stänger den 16 oktober

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Årets eldsjäl delas ut till en UH medlem som antingen utmärkt sig i fråga om engagemang för UH:s frågor, som tillfört UH något, som aktivt arbetat för att stärka UH som organisation och liknande.

En person som gör det lilla, eller stora, extra för sin förening eller dess medlemmar.

Årets UH-ledare delas ut till en person som utmärkt sig som ledare i UH och som varit engagerad, varit en god arbetskamrat och genomfört de uppgifter som personen åtagit sig på ett tillfredsställande sätt.

Finns det någon aktivitet du vill lyfta det kan vara läger, en lokal aktivitet, föreläsning, konferenser eller någon digital aktivitet.

Vårläger på Rengen, Läger på Herrfallet, Barnens By, Halloweenläger, Friluftsliv och Hälsa (Jämtland)

Finns det någon lokal aktivitet du vill lyfta från förra året? Vilken aktivitet kände du var årets aktivitet?

Årets Syssnare är Unga Hörselskadade pris som går till en person, organisation eller ett företag som under året visat att förändring är möjligt när vi syssnar* till varandra och gynnar utvecklingen mot ett samhälle som är tillgängligt för unga med hörselskada.

Vad betyder Syssna?
*Att syssna är att lyssna med synen. För oss representerar ordet vikten av det visuella i vår kommunikation. Oavsett om det handlar om att använda teckenspråk, läsa på läpparna, eller något helt annat. Att vara en god syssnare handlar om att kunna kommunicera på ett sätt som inkluderar alla.

Årets Vaxpropp är Unga Hörselskadades pris som går till en person, en organisation, en myndighet eller ett företag som på något sätt visad brist på lyhördhet gentemot unga människor med hörselskadors behov och intressen.

För att skicka in ditt förslag på utmärkelse behöver vi veta detta:

Du kan använda denna mall i mejl och fyll i, skicka sen in er ansökan till hej@uh.se och märk mejlet med Utmärkelse årsmöte 2023

Vem vill du ge utmärkelse till?: (Skriv namn på den personen eller vad som ska få utmärkelse)
Vilken utmärkelse?: Årets eldsjäl / Årets ledare / Årets UH Aktivitet / Årets syssnare eller Årets Vaxpropp
Varför vill du ge den utmärkelsen?: 
Den som lämnar förslag på utmärkelse är: (Skriv ditt namn)
Din epostadress: