Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/86/219286/uh.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/module/ContactFormItem.php on line 567

Utmärkelser

Under årsmötet vill vi (Unga Hörselskadade) uppmärksamma alla fantastiska medlemmar som gör så mycket inom UH. Du kanske minns någon som gjort det där lilla extra eller det stora i en aktivitet. Därför vill vi hylla några personer genom att ge utmärkelser till någon som gjort något särskilt inom UH eller hörselvärlden. Vi delar också ut Årets Vaxpropp till någon som inte alls lyssnar på oss unga med hörselskada.

Du kan läsa mer om vilka utmärkelser vi delar ut på denna sida.

Nominering stängs om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

SISTA DAG ATT NOMINERA: 15 OKTOBER

Årets eldsjäl

Årets eldsjäl delas ut till en UH medlem som antingen utmärkt sig i fråga om engagemang för UH:s frågor, som tillfört UH något, som aktivt arbetat för att stärka UH som organisation och liknande. 

En person som gör det lilla, eller stora, extra för sin förening eller dess medlemmar.

Årets UH aktivitet

Vilken aktivitet kände du var årets aktivitet?

Årets UH ledare

Årets UH-ledare delas ut till en person som utmärkt sig som ledare i UH och som varit engagerad, varit en god arbetskamrat och genomfört de uppgifter som personen åtagit sig på ett tillfredsställande sätt.

Årets VipHip

Årets VipHip är Unga Hörselskadade pris som går till en person, organisation eller ett företag som gynnar utvecklingen mot ett samhälle som är tillgängligt för unga med hörselskada.

Årets Vaxpropp

Årets Vaxpropp är Unga Hörselskadades pris som går till en person, en organisation, en myndighet eller ett företag som på något sätt visad brist på lyhördhet gentemot unga människor med hörselskadors behov och intressen.

Nominera någon till årets..

Vilken kategori vill du nominera personen till?

3 + 13 =