Medlemstidningen Rabalder

Sen 1991 så har Unga Hörselskadades medlemmar fått vår medlemstidning Rabalder, som ges ut fyra gånger om året. Den går till alla som är medlemmar i Unga Hörselskadade, men det går också att prenumerera på tidningen om du inte är medlem. Rabalder innehåller reportage, intervjuer, information om våra lokalföreningar och inbjudningar till årets aktiviteter som Unga Hörselskadade erbjuder. Tidningen kommer ut under det första halvåret, i januari-februari samt i början på sommaren. Under andra halvåret ges tidningen ut lagom till skolstarten i september samt innan jul.

Rabalder passar även bra för dig som ännu inte är medlem. Här får du som sagt information om vad som händer och sker för unga med hörselskada. Nedan kan ni se våra senaste nummer. Under 2019 så fick Rabalder ett helt nytt utseende läs mer om det här!

Vill du ha tidningen antingen i PDF eller i tryckt kopia? Maila oss på carl.ahlgren@uh.se.

Vill du skriva för Rabalder?

Tycker du om att skriva eller fotografera? Rabalder är en öppen medlemstidning där alla medlemmar får vara med och bidra. Vi söker alltid efter dig som har idéer och vill skriva, fotografera eller bidra på något annat sätt.

Vad vill du läsa om?

Har du idéer på vad vi ska skriva om? Vi tar gärna emot tips på intressanta personer, händelser i din lokalavdelning eller annat som du tycker vi ska uppmärksamma.

 

Maila till oss: carl@uh.se

Om du kikar i Rabalder så kommer inte alla sidor komma upp, om du vill läsa hela tidningen – mejla till Carl!

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.