Rabalder

Vad är Rabalder?

Fyra gånger om året ger vi ut vår medlemstidning Rabalder. Den går till alla som är medlemmar i Unga Hörselskadade, men det går också att prenumerera på tidningen om du inte är medlem. Tidningen kommer ut under det första halvåret, i januari-februari samt i början på sommaren. Under andra halvåret ges tidningen ut lagom till skolstarten i september samt innan jul. Rabalder innehåller reportage, intervjuer, information om våra lokalföreningar och inbjudningar till årets aktiviteter som Unga Hörselskadade erbjuder.

Rabalder passar även bra för dig som ännu inte är medlem. Här får du som sagt information om vad som händer och sker för unga med hörselskada. Nedan kan ni se våra senaste nummer. Under 2019 så fick Rabalder ett helt nytt utseende läs mer om det här!

Vill du ha tidningen antingen i PDF eller i tryckt kopia? Maila oss på kansli@uh.se.

Vill du skriva för Rabalder?

Tycker du om att skriva eller fotografera? Rabalder är en öppen medlemstidning där alla medlemmar får vara med och bidra. Vi söker alltid efter dig som har idéer och vill skriva, fotografera eller bidra på något annat sätt.

Vad vill du läsa om?

Har du idéer på vad vi ska skriva om? Vi tar gärna emot tips på intressanta personer, händelser i din lokalavdelning eller annat som du tycker vi ska uppmärksamma.

 

Maila till oss: kansli@uh.se

Prenumerera på Rabalder

Rabalder är Unga Hörselskadades tidning. I Rabalder skriver vi om våra aktiviteter, vårt påverkansarbete och andra händelser som är relevanta och intressanta för vår målgrupp. Vi har också en temadel i varje nummer där vi dyker djupare i ett aktuellt ämne för barn och unga med hörselskada. Rabalder utkommer fyra gånger om året.

För dig som inte är medlem i UH finns möjligheten att teckna en prenumeration. Tidningen är perfekt att ha i till exempel skolbiblioteket, lunchrummet eller hemma. Du kan också bli stödmedlem och få medlemstidningen rabalder, läs mer om det här.

Hur tecknar jag en prenumeration?

Vi har tre olika prenumerationsalternativ för ett, fem eller tio exemplar av varje nummer.

  • 1 ex av varje nummer – 400 kronor/år
  • 5 ex av varje nummer – 600 kronor/år
  • 10 ex av varje nummer – 800 kronor/år

Enklaste sättet att teckna en prenumeration är att kontakta oss och skriva att du vill teckna en prenumeration och ange följande uppgifter:

  • Vilket prenumerationsalternativ ni är intresserade av
  • Kontaktperson
  • Fakturaadress
  • Leveransadress

Annonsera i Rabalder

Rabalder går ut i cirka 800 exemplar, fyra gånger om året. Tidningen når medlemmar i Unga Hörselskadade, deras föräldrar, audionomer, hörcentraler och specialskolor. Med en annons i Rabalder når ert företag direkt en relevant målgrupp. Annonspriserna varierar beroende på önskad annonsstorlek och typ. Kontakta kansliet för prisförslag på kansli@uh.se.

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.