Vill du föreläsa?

31 okt 2019

Vill du föreläsa?

okt 31, 2019

Just nu letar vi runt i landet efter UH-medlemmar som vill berätta om sin hörselresa för andra som kanske inte vet om hur det är att vara hörselskadad eller för dem som vill lyssna och få en förebild och inse att vara hörselskadad inte är ett hinder. Vi på kansliet får ofta förfrågningar från folk som efterfrågar en föreläsning från en hörselskadad person. Det är ju vi som vet bäst om våra egna hörselskador och därför uppskattas våra föreläsningar! Målet är att vi på Unga Hörselskadade ska bygga upp en föreläsargrupp som täcker olika typer av hörselskador, erfarenheter och livsvägar. Dessutom vill vi gärna se att medlemmarna bor på olika platser runtom i landet men det kan hända att du får resa en liten bit om vi hittar en föreläsning som passar din erfarenhet. 

Om du fyller i formuläret så kommer vi på Unga Hörselskadade kontakta dig vid behov, via mail, när vi har hittat någon föreläsning som där din erfarenhet är efterfrågad.

 Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | Textelefon: 08-457 55 01 Fax: 08-457 55 03
E-post: 
kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar:

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.