#UH30dayschallenge

14 maj 2020

#UH30dayschallenge

maj 14, 2020

😊 #UH30DaysChallenge 😊
Här blir det aldrig tråkigt, från och med idag och 30 dagar framåt kommer UH köra sin #30DaysChallenge och vi hoppas såklart att du hänger på! Det handlar om 30 dagar kreativt och roligt värvningsarbete. Ju fler vi är, ju roligare blir det, håller ni inte med? Så hjälp UH att bli fler. Tillsammans är vi starkare och har roligare!

Så vad ska vi göra tillsammans under våra 30 dagar av utmaningar? Jo, från och med idag måndag 11 maj till och med söndag 7 juni kommer vi lägga upp olika utmaningar, uppdrag och events som ni kan delta i. Antingen med er lokalförening eller ni själva som privatpersoner. Det är allt från stort till smått och det finns chans att vinna fina priser. Allting är relaterat till att värva hörselskadade och döva samt stödmedlemmar som kan bestå av kompisar, syskon, bröder, fastrar, mostrar, kusiner, föräldrar m.m. Ja ni förstår. Varje tisdag och fredag klockan 11.00 publicerar vi ett inlägg på sociala medier, så håll utkik och delta!

Om ni deltar i våra utmaningar och lägger upp på sociala medier, glöm inte att tagga #UH30DaysChallenge. Vi hoppas ni är lika peppade som vi är, för detta kommer bli grymt! Ni kan få en hint redan nu vad som kommer… Imorgon kommer kreativiteten flöda, så vässa pennorna och var beredd klockan 11.00, då smäller det!

Nu kör vi!!

#UH30DaysChallenge #UngaHörselskadade #UH #Rekrytering

Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista. Postadress: Box 1068, 164 25 Kista |
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar: Verksamhet

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.