UH finns nu nära dig!

19 apr 2021

UH finns nu nära dig!

apr 19, 2021

I helgen hade de flesta av Unga Hörselskadades lokalgrupper årsmöte. På medlems- och årsmötena beslutade många av våra lokalavdelningar att de ska gå samman för att bilda större föreningar. Det innebär att UH lokalt nu består av 4 föreningar, UH Norr, UH Mitt, HiSUS/UHiS och UH Syd. På kartan kan du se vilken av dessa som finns där just du bor.
 
Detta betyder att det kommer bli lättare för dig att veta vilken lokalavdelning du tillhör, men också att anordna verksamheter just där du bor. Om du vill vara med och göra något kul just där du bor kan du höra av dig till oss på kansliet på hej@uh.se så hjälper vi dig med hur du går tillväga.
 
Du som varit medlem i UHppsala, UH Knuten, UH Dalarna eller UH Mälardalen kommer behöva bekräfta att du vill fortsätta vara medlem i Unga hörselskadade framöver. Mer information om hur du gör det kommer att komma i ett mejl senare i veckan!
 
Vill du också bli medlem?
Kategorier: Nyheter
Taggar:

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.