Rabalder pausas

10 dec 2020

Rabalder pausas

dec 10, 2020

Rabalder står inför en paus. Pausen kommer att börja efter nyår. Pauser har förekommit tidigare i Rabalders historia. Redan 1995 valde styrelsen som satt då att tillfälligt pausa Rabalder, men 1999 tillsattes en arbetsgrupp för att starta upp Rabalder igen. Den senaste pausen i Rabalders värld var 2011 – 2012. Med andra ord; det har hänt förut.

Sedan 1991 har UH:s medlemmar fått hem Rabalder i sin brevlåda. Fram till 2008 hette Rabalder ”Rabalder – tidningen för dig som är ung och hörselskadad.” Mellan 1991 och 1998 skrevs hela Rabalder av en journalist. Kansliet tog över produktionen av Rabalder 2003.

Rabalder har på ett inspirerande sätt lyft frågor kring olika hörselskador genom åren. Just nu håller du det sista numret av Rabalder. Ingen vet hur lång pausen blir, vi hoppas på att Rabalder kommer tillbaka.

Var hittar ni oss sen?

På våran hemsida
www.uh.se

Här på vår hemsida finner du information om Unga Hörselskadade och all information om våra verksamheter och lokalavdelningar.

Facebook – Unga Hörselskadade

Vi uppdaterar ständigt vår Facebook-sida så du alltid vet vad som händer inom UH.

Instagram – unga_horselskadade

På Instagram finner du alltid det senaste som har hänt inom UH. Kolla i stories för att se vad som har hänt på det senaste lägret.

Diskussionsgrupp på Facebook

UH har även en diskussionsgrupp på Facebook som heter Unga Hörselskadades disksussionsgrupp, den finns till för dig har som någon form av hörselskada som vill prata, diskutera eller söka råd och stöd om allt som är hörselrelaterat. Tanken med gruppen är att vara en mötesplats och en plats för diskussion av hörselskadade för hörselskadade.

Kategorier: Nyheter
Taggar: Rabalder

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.