Nya datum

10 jun 2020

Nya datum

jun 10, 2020

Vi på Unga Hörselskadade kan glatt meddela att det har kommit nya datum till tidgare inställda aktiviteter.

Konferensen ”Jobba och studera utomlands” 19 – 20 september i Malmö

Konferens med fokus på inspiration och vägledning för dig som är ung och har en hörselskada och funderar kring studier och arbete utomlands. Vi utlovar spännande och inspirerande föreläsningar från personer som arbetat samt studerat runtom i världen samt roliga aktiviteter på lördag eftermiddag.

Utbildningsdag ”Jag och min hörselnedsättning, jag och min tinnitus, jag och min Meniéres sjukdom.” 18 oktober i Stockholm.

 Fokus kommer att ligga på hur det är att leva med sådana hörselskador, vilka verktyg underlättar och vad har andra i en liknande situation tagit med sig i livet etc.

Läger på Nordens Ark, 30 oktober – 1 november i Bohuslän

En unik chans för dig som gillar djur och vill prova på livet som djurvårdare. Vill du klappa ett får eller en orm? Upplev riktigt häftiga dagar bland de vilda djuren. Här får du chansen att vara med om upplevelser du inte kan få någon annanstans.

 För mer information om dessa aktiviteter, besök:

Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista. Postadress: Box 1068, 164 25 Kista |
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar: Verksamhet

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.