Nya bidrag

15 maj 2020

Nya bidrag

maj 15, 2020

Här kommer det lite bakgrund till varför vi har tagit fram nya bidrag. Under Årsmötet 2018 så tog årsmötet beslut om att man skulle se över bidragen som fanns, vad var de för bidrag och ta fram en lättare form och hur man som medlem/lokalavdelning kan ansöka bidrag.

Detta blev reslutatet

Idag är vi mycket glada över att ÄNTLIGEN få lansera de nya bidragen ”Medlemsaktivitet” och ”Verksamhetspeng”!

Det helt nya bidraget ”Medlemsaktivitet” kan nu sökas direkt av våra medlemmar när som helst under året. Du kan söka för att genomföra eller delta i en aktivitet tillsammans med andra personer med hörselskada. Du får svar på din ansökan inom några veckor.

På denna lokalavdelningarnas kampanjdag lanserar vi även bidraget ”Verksamhetspeng”. Bidraget söks av Unga Hörselskadades lokalavdelningar två gånger om året för kommande termins verksamhet. Deadline för nästa ansökningsomgång är fredagen 12 juni (om en månad), så skynda er att börja planera höstens aktiviteter och sök bidraget redan idag!

Du finner också bidragen under Verksamhet på UH:s hemsida.

Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista. Postadress: Box 1068, 164 25 Kista |
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar: Bidrag | Lokalt

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.