Höstens kommande aktiviteter

30 aug 2019

Höstens kommande aktiviteter

aug 30, 2019

Vi har haft en vår och en sommar fylld med massa roliga aktiviteter, konferenser och läger vilket vi tycker är superroligt. Men vi har givetvis några verksamheter kvar som kommer att ske i höst. Senare i höst är det dags för:

INTERNATIONELL TRÄFF I STOCKHOLM

Om en vecka kommer vi att anordna en internationell träff där deltagare från åtta olika länder kommer att delta. Spännande! Anmälansdatum är dessvärre passerad men förhoppningsvis kommer vi att fortsätta med detta koncept framöver, kanske i andra länder?

HALLOWEENLÄGER FÖR BARN 6-15 ÅR

Ett kusligt, roligt och fartfyllt läger som även den här gången hålls i Herrfallet. Anmäl dig senast 4 oktober men säkra din plats på lägret redan idag!

JAG OCH MIN HÖRSEL – 15-30 ÅR

Utbildningsdag med fokus på att lära sig mer om sin hörsel och hur man förhåller sig till de utmaningar hörsel medför i livet, vilka verktyg som underlättar, hur andras erfarenheter ser ut och hur hörselskadan påverkar en som person. Har du några timmar över en söndag i november? Vill du få inspiration och tips och samtidigt träffa andra med hörselskada? Kom till vårt kansli i Kista, Stockholm där utbildningsdagen hålls! Anmäl dig senast den 6 oktober.

ÅRSMÖTE – UPP TILL 30 ÅR

På årsmötet 29 november- 1 december väljs vår styrelse, vi beslutar om verksamhetsplan och tema samt behandlar motioner och propositioner. Under årsmöteshelgen har du även möjlighet att träffa andra medlemmar du inte träffat på länge, umgås, diskutera och byta erfarenheter. Anmälan ska göras senast 20 oktober.

 

Vill du anmäla dig till Halloweenlägret? Anmäl dig här!

Vill du anmäla dig till Jag och min hörsel? Anmäl dig här!

Vill du anmäla dig till årsmötet? Anmäl dig här!

 Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | Textelefon: 08-457 55 01 Fax: 08-457 55 03
E-post: 
kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar:

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.