Årets Almedalsvecka genomförd

20 aug 2018

Årets Almedalsvecka genomförd

aug 20, 2018

Förra veckan var det dags för oss på Unga Hörselskadade att återigen åka till Almedalsveckan som varje år äger rum i Visby på Gotland. Denna gång bestod gruppen av kommunikatör Frida, Jonathan, Saga, Linn och Kristofer.

Tillsammans spenderade vi fyra heldagar på seminarium, mingel, föreläsningar och andra spännande sammanhang. Många av dessa tillfällen handlade om ungdomsfrågor, funktionsrättsfrågor och andra frågor som berör oss i UH. Bl.a. medverkade vi som arrangörer på ett seminarium som främst anordnades av VI SKA MED-projektet. Seminariet handlade om vad projektet har genomfört under sina snart tre år och vad man har kommit fram till. Varje kväll lyssnade vi på partiledarnas tal, denna gång hann vi lyssna på Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund och Jonas Sjöstedt.  

Under veckan uppdaterade vi våra sociala medier, främst på Instagram och InstaStories men också på Facebook samt Twitter. Missade ni att följa oss? Det gör inget! Alla våra inlägg finns kvar, även de som laddades upp på InstaStories. Dessa inlägg kan ni se under ”Almedalen” i vår profil på Instagram. 

 Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista Telefon: 08-457 55 00 | Textelefon: 08-457 55 01 Fax: 08-457 55 03
E-post: 
kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar:
Webbinarium

Webbinarium

Webbinarium: Varför internationellt engagemang? 19 september, kl. 16.00-18-00, sker digitalt på...

läs mer

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.