Åk till Almedalen med UH

27 feb 2018

Åk till Almedalen med UH

feb 27, 2018

Varje sommar samlas partier, företag, organisationer och privatpersoner i Visby på Gotland för det som kallas Almedalsveckan. Under åtta dagar arrangeras seminarier, aktioner och mingel kring alla möjliga frågor.

Unga Hörselskadade har åkt till Almedalsveckan i flera år för att träffa politiker och andra organisationer. Det är ett tillfälle när vi kan lyfta våra frågor och belysa den problematik som finns i att den politiska arenan allt för ofta är otillgänglig för personer med hörselskada. Det är även ett fantastiskt tillfälle för våra medlemmar att få lära sig mer om frågor som intresserar dem. Under veckan genomför vi Slingpatrull, en tillgänglighetsundersökning där vi kontrollerar om det finns slinga och/eller tolk på de seminarier och event vi deltar på.

Det krävs ingen förkunskap för att åka till Almedalen med Unga Hörselskadade. Vi strävar efter att sätta ihop en blandad grupp som representerar våra medlemmar så bra som möjligt. Tillsammans skapar vi en peppig vecka där vi gör skillnad! Vill du hänga med? Skicka ett mejl till maria@uh.se med en kort motivering till varför du vill åka och vad du tror att du kan bidra med. Sista dag att ansöka är 23 mars.

 Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista Telefon: 08-457 55 00 | Textelefon: 08-457 55 01 Fax: 08-457 55 03
E-post: 
kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.

Kategorier: Nyheter
Taggar:
Webbinarium

Webbinarium

Webbinarium: Varför internationellt engagemang? 19 september, kl. 16.00-18-00, sker digitalt på...

läs mer

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.