Nominera till riksstyrelsen eller utmärkelser

Var med och påverka UH:s framtid genom att nominera de du tycker passar bra till uppdrag inom UH. På årsmötet väljer vi representanter till riksstyrelsen. Vi väljer även valberedning och föreningsrevisor. Samtidigt lyfter vi alltid fram någon som har gjort det lilla extra i UH. Du kan nominera medlemmar till årets utmärkelser som exempelvis årets UH:are eller årets UH-ledare. Andra utmärkelser som delas ut är årets VIPHIP och årets vaxpropp. 

Nomineringen stängs den 16 oktober!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Riksstyrelsen

På varje årsmöte väljs personer som ska sitta i Riksstyrelsen kommande år, känner du någon som du tror skulle vilja och passa för uppdraget att representera UH?

Årets UH:are

På varje årsmöte delas priset Årets UH:are ut för det året som har varit. Priset delas ut till en medlem som antingen utmärkt sig i fråga om engagemang för UH:s frågor, som tillfört UH något, som aktivt arbetat för att stärka UH som organisation och liknande. 

Årets UH-ledare

På varje årsmöte delas priset Årets UH-ledare. Priset delas ut till en person som utmärkt sig som ledare i UH och som varit engagerad, varit en god arbetskamrat och genomfört de uppgifter som personen åtagit sig på ett tillfredsställande sätt.

VIPHIP

Unga Hörselskadade delar årligen ut Vip Hip åt en person, organisation eller ett företag som gynnar utvecklingen mot ett samhälle som är tillgängligt för unga med hörselskada.

Årets Vaxpropp

Unga Hörselskadades vaxpropp går till en person, en organisation, en myndighet eller ett företag som på något sätt visad brist på lyhördhet gentemot unga människor med hörselskadors behov och intressen.

*Valberedningen – Några som får i uppdrag att hitta nya och engaerade personer som kanske vill vara med i Riksstyrelsen kommande år.
*Föreningsrevisor  – Någon person som ser över UH:s Ekonomi och att allt går rätt till.

Nominera någon till Riksstyrelsen!

Jag vill nominera personen till

Vilken roll inom Riksstyrelsen?

VEM TYCKER DU FÖRTJÄNAR EN UTMÄRKELSE?

Jag vill nominera den personen till

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.