Lokalföreningar

Det finns fyra medlemsföreningar i Unga Hörselskadade som är ideelt engarerade av våra medlemmar! Du kan läsa mer som varje lokalförening på denna sida och finna aktiviteter som sker i din lokalförening.

Håll dig uppdaterad och kolla ofta!
Vi informerar om kommande aktiviteter via Facebook, Instagram och via utskick. 

Håll utkik och följ oss på sociala medier.

 

Kontakt
Hör gärna av dig om du vill veta mer om om någon lokalförening eller har förslag och idéer via hej@uh.se eller mejlen som tillhör varje lokalförening.

Unga Hörselskadade Norr

UH Norr är Unga Hörselskadades distrikt som finns norr av landet.
Om du bor i Jämtland, Norrbotten, Västerbotten eller Västernorrland så kan du bli medlem här!

Engagera dig
UH Norr drivs av ideellt engagerade medlemmar. Var med att anordna aktiviteter,  driva föreningen, ta engångsuppdrag och dela med dig av idéer. Tillsammans ser vi till att barn och unga med hörselskada inte känner sig ensamma!

Maila till norr@uh.se eller hej@uh.se

På gång –  www.ebas.uh.se/forening/uhnorr 
Här kan du se vad som händer i UH Norr och anmäla dig till våra aktiviteter

 

Unga Hörselskadade Mitt

UH Mitt är Unga Hörselskadades distrikt som finns mitten av landet. Om du bor i Gävleborg, Dalarna, Värmland, Uppsala, Örebro, Västmanland, Södermanland eller Östergötland så kan du bli medlem här!

Engagera dig
UH Mitt drivs av ideellt engagerade medlemmar. Var med att anordna aktiviteter,  driva föreningen, ta engångsuppdrag och dela med dig av idéer. Tillsammans ser vi till att barn och unga med hörselskada inte känner sig ensamma!

Maila till mitt@uh.se eller hej@uh.se

På gång –  www.ebas.uh.se/forening/uhmitt 
Här kan du se vad som händer i UH Mitt och anmäla dig till våra aktiviteter

UH Mitt på Instagram

HiSUS

UHiS och HiSUS är Unga Hörselskadades distrikt som finns i Stockholm stad och län men även på Gotland. Om du bor i Stockholm eller på Gotland så kan du bli medlem här!

Engagera dig
HiSUS drivs av ideellt engagerade medlemmar och kansli. Var med att anordna aktiviteter,  driva föreningen, ta engångsuppdrag och dela med dig av idéer. Tillsammans ser vi till att barn och unga med hörselskada inte känner sig ensamma!

Maila till hisuskansli@uh.se

På gång –  www.ebas.uh.se/forening/HiSUS
Här kan du se vad som händer i HiSUS och anmäla dig till våra aktiviteter

HiSUS på Facebook
Få HiSUS nyhetsbrev

Unga Hörselskadade Syd

UH Syd är Unga Hörselskadades distrikt som finns söder om landet. Om du bor i Västra Götaland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Halland, Skåne eller Blekinge så kan du bli medlem här!

Engagera dig
UH Syd drivs av ideellt engagerade medlemmar. Var med att anordna aktiviteter,  driva föreningen, ta engångsuppdrag och dela med dig av idéer. Tillsammans ser vi till att barn och unga med hörselskada inte känner sig ensamma!

Maila till syd@uh.se eller hej@uh.se

På gång –  https://ebas.uh.se/forening/UHSyd
Här kan du se vad som händer i UH Syd och anmäla dig till våra aktiviteter!