Home Events UHppsala Medlemsmöte

Date

17 apr 2021

Time

14:00 - 15:30

UHppsala Medlemsmöte

Lördagen den 17 april, kl 14.00, är det dags för UHppsala att ha sitt årsmöte, vilket kommer ske digitalt via zoom. Alla medlemmar i UHppsala har rätt att vara med på årsmötet.  

Vad är ett medlemsmöte?  
Alla lokalavdelningar i Unga Hörselskadade har ett medlemsmöte varje år, innan 1 maj. Under mötet tar beslut och pratar om vilka aktiviteter man vill göra i ens lokalavdelning. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor, vi vill veta vad just du vill göra. Ju fler som kommer och uttrycker sin åsikt, desto större möjlighet har ni medlemmar att påverka vilka aktiviteter som UH anordnar i Uppsala.  

För att kunna delta och rösta på medlemsmötet så ska du vara medlem i UHppsala 2021, det är obligatoriskt. 

Frågor som kommer tas upp vid medlemsötet 
Vi planerar att tillsammans med UH Örebro, UH Mälardalen och UH Dalarna att bilda ett större “distrikt” inom UH. Detta innebär att vi på medlemsmötet kommer diskutera en punkt innebär frågan om vi ska lägga ner UHppsala, men tanken är inte att vi ska sluta ha verksamhet, utan att verksamheten kommer flytta över till nya UH Mitt. Är du nyfiken på vad detta innebär så kom på årsmötet och diskutera detta med andra UH medlemmar. 😊  

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Organizer

UHppsala

Nästa evenemang