Home Events HiSUS – Sommarläger

Date

11 - 15 aug 2021
Expired!

Time

13:00 - 18:00

HiSUS – Sommarläger

Vi vet att många har längtat och nu är inbjudan till sommarlägret äntligen här. Sommarlägret vänder sig till alla mellan 7 till 16 år oavsett lägervana. Vi kommer hitta på mycket skoj både ute och inne: lekar, pyssel, spel, bakning, bada och självklart det obligatoriska discot för att verkligen få till lägerkänslan. Vi kommer laga mat tillsammans och ha häng kring lägerelden och hitta på lagom mycket bus. Ni som är tonåringar kommer få göra egna påhitt tillsammans vissa tider under lägret. På plats kommer det finnas både tvåspråkiga ledare och hörselskadade ledare samt även teckenspråkstolkar som har erfarenhet av att jobba på våra barnläger.

När? 11 – 15 augusti, (11 augusti på eftermiddagen till söndagskvällen 15 augusti)
Lämning och hämtning sker vid vårt kontor på Malmgårdsvägen 63 a i Stockholm.
Var? Vi kommer bo på Mälargårdarna utanför Enköping och vi reser dit tillsammans med en bokad buss så ingen förälder behöver köra barnen. 

Vilka kan åka? Detta läger vänder sig till dig som är 7 till 16 år, född mellan åren 2005 till 2014. Det finns ett begränsat antal platser, våra medlemmar med en hörselskada eller som är döva har förtur före hörande syskon. Syskon får följa med i mån av plats. nya lägerbarn har också förtur jämfört med våra mer erfarna lägerbarn. Detta för att möjliggöra att så många som möjligt kan komma på våra läger över hela året. 

Kostnad: Deltagaravgiften är 500 kr per lägerbarn, då ingår aktiviteter, boende, mat och resa med buss till och från lägergården.

Sista anmälningsdag: Söndagen den 4 juli.

HiSUS

Organizer

HiSUS
Email
hisuskansli@uh.se

Unga Hörselskadades Lokalavdelning i Stockholm

Nästa evenemang