Home Events HiSUS – Miniläger

Date

11 - 13 jun 2021
Expired!

Time

14:30 - 15:00

HiSUS – Miniläger

Helgen vänder sig till alla mellan 7 till 16 år, född mellan 2005 – 2014, oavsett lägervana . Vi kommer hitta på mycket skoj både inomhus och utomhus, så som lekar, pyssel, spel, bakning, bada  och självklart det obligatoriska discot för att verkligen få till lägerkänslan.

Vi kommer laga mat tillsammans och ha häng kring lägerelden och hitta på lagom mycket bus tillsammans. På plats kommer det finnas både tvåspråkiga ledare och hörselskadade ledare samt även teckenspråkstolkar som har erfarenhet av att jobba på våra barnläger. Det finns ett begränsat antal platser, våra medlemmar med en hörselskada eller som är döva har förtur före hörande syskon. Syskon får följa med i mån av plats. nya lägerbarn har också förtur jämfört med våra mer erfarna lägerbarn. Detta för att möjliggöra att så många som möjligt kan komma på våra läger över hela året.

Deltagaravgiften är 250 kr per lägerbarn och då ingår aktiviteter, boende, mat och resa med buss till och från lägergården. Vi samlas på fredagseftermiddagen kl 14.30 vid vårt kontor på Malmgårdsvägen 63A, där barnen även hämtas på söndagskvällen. Ett mer detaljerat schema kommer i bekräftelsen. Vi kommer bo på Mälargårdarna utanför Enköping och vi reser dit tillsammans med en bokad buss så ingen förälder behöver köra barnen.

HiSUS

Organizer

HiSUS
Email
hisuskansli@uh.se

Unga Hörselskadades Lokalavdelning i Stockholm

Nästa evenemang