Förtroendeuppdrag i Uh

26 aug 2022

Kandidera eller nominera

Nu är det tid för att kandidera och nominera personer som du tycker ska ha ett förtroendeuppdrag. Det kan innebära att man sitter med i riksstyrelsen, är suppleant eller med i valberedningen.

Under årsmötet så får du vara med att påverka Unga Hörselskadades framtid genom att kandidera till olika förtroendeuppdrag eller nominera personer du tycker skulle passa bra till att sitta med i riksstyrelsen, valberedning eller som föreningsrevisor. Genom att vara med på årsmötet så får du chansen att rösta om vilka som ska få förtroendeuppdrag i Unga Hörselskadade.

De som sitter i riksstyrelsen är ansvariga för vad Unga Hörselskadade gör och står för. Men det innebär också att man tar olika beslut på styrelsemöterna kring olika projekt, repsentenerar Unga Hörselskadade och påverkar hur Unga Hörselskadade ska jobba för framtiden med resten av kansliet och ideellt engagerade medlemmar.
Om man blir vald till riksstyrelsen så kan man sitta i 1 eller 2 år.

Kandidera eller nominera senast den 30 september!

årsmöte 2022

I år så kommer årsmöte inte vara i Stockholm utan i Kungälv på den Nordiska folkhögskolan!
Alla som är medlemmar i Unga Hörselskadade får åka på årsmöte och allt är gratis!
Sista anmälningsdag är: 16 oktober 2022

Tipsa UH!

Har du någon nyhet eller vill tipsa Unga Hörselskadade att skriva om, då kan du mejla till hej@uh.se.

Unga Hörselskadade är en ideell organisation som jobbar för att samhället ska bli mer tillgängligt för barn och unga med hörselskada så att dom ska känna sig delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor.