Årsmöte

årsmöte 2021 – anmälan är öppen!

När: 26 – 28 November
Var: UH:s kansli, Isafjordsgatan 30B i Kista, Stockholm. (Årsmötet kan bli digital och sker då på plattformen Zoom, vi meddelar dig om det blir så).

Det är helt gratis att anmäla sig och delta, för att kunna rösta så behöver du vara medlem i Unga Hörselskadade 2021, om du inte är medlem än så kan du bli det här: www.uh.se/bli-medlem.
Har du några frågor så är det bara att kontakta kansliet via hej@uh.se.

Tillgänglighet
Vi har bokat teckenspråkstolk och skrivtolk till mötet.

Årsmöteshandlingar inför mötet
För att du ska kunna ta beslut under årsmötet så rekommenderar vi dig att läsa igenom alla årsmötshandlingar i förväg!
Du kan nedan välja om du vill få handlingarna postade (fysiskit) till dig eller om du vill ha de digitalt.
Observera: Vi inte har möjlighet att posta handlingar efter (datum).

Årsmöte anmälan stänger om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

ANMÄLAN STÄNGER SEN 18 OKTOBER
Genom din anmälan till årsmötet blir du även samtidigt anmäld till vår digitala konferens om tillgänglig kultur.

Vill du påverka vad UH ska arbeta med under 2022? Har du en toppenidé? Vill du se någon förändring i vår verksamhet? Skriv ett förslag eller fler, ett förslag kallas med finare ord Motion. Förslagen kommer sen tas upp och beslutas under årsmötet.
Sista dag att lämna in förslag var 15 oktober.

Vad är ett årsmöte?

Årsmötet är vårt högsta beslutande organ där kommande året för Unga Hörselskadade tar form. På årsmötet väljs vår styrelse, vi beslutar om verksamhetsplan och tema samt behandlar motioner och propositioner. Tillsammans bestämmer vi vilken riktning vår verksamhet ska ta. Alla medlemmar som är 30 år eller yngre har rösträtt och kan delta på årsmötet. Under årsmöteshelgen har du även möjlighet att träffa andra medlemmar du inte träffat på länge, umgås, diskutera och byta erfarenheter.

Du kan nominera

På årsmötet sker många viktiga val som är del av den demokratiska processen inom UH, bland annat väljs förtroendevalda till Unga hörselskadades styrelse, revisorer och valberedningen. Känner du att du själv skulle passa för något uppdrag eller kanske någon annan som skulle göra det? 

Det delas också ut en antal olika utmärkelser. Känner du att du vill nominera någon till en utmärkelse eller finner du något som inte gjort det bättre för hörselskadade så kanske de kan få en vaxpropp? 

Konferens: Tillgänglig Kultur 

I samband med årsmötet kommer också novemberkonferensen att anordnas. I år är temat för konferensen kultur för döva och hörselskadade. Under konferensen kommer vi få flera intressanta föreläsningar och workshops som handlar om hur kultur kan göras tillgänglig för unga med hörselskada. Kanske vill du veta mer om teater på teckenspråk, eller musik för den som har en hörselskada. 
Program för konferesen kommer i höst.

Genom din anmälan här anmäler du dig enbart till konferensen om tillgänglig kultur.

konferens Program

13.00            

13.10             

14.10             

15.10            

16.00          

Föreläsare kommer

Föreläsare kommer

Föreläsare kommer