#UH30dayschallenge

11 maj – 7 juni

Vad är #30dayschallenge?

Här blir det aldrig tråkigt, från och med idag och 30 dagar framåt kommer UH köra sin #30DaysChallenge och vi hoppas såklart att du hänger på! Det handlar om 30 dagar kreativt och roligt värvningsarbete. Ju fler vi är, ju roligare blir det, håller ni inte med? Så hjälp UH att bli fler. Tillsammans är vi starkare och har roligare!

Så vad ska vi göra tillsammans under våra 30 dagar av utmaningar? Jo, från och med idag måndag 11 maj till och med söndag 7 juni kommer vi lägga upp olika utmaningar, uppdrag och events som ni kan delta i. Antingen med er lokalförening eller ni själva som privatpersoner. Det är allt från stort till smått och det finns chans att vinna fina priser. Allting är relaterat till att värva hörselskadade och döva samt stödmedlemmar som kan bestå av kompisar, syskon, bröder, fastrar, mostrar, kusiner, föräldrar m.m. 

Om ni deltar i våra utmaningar och lägger upp på sociala medier, glöm inte att tagga #UH30DaysChallenge. Vi hoppas ni är lika peppade som vi är, för detta kommer bli grymt! 

Varje tisdag och fredag klockan 11.00 publicerar vi nya utmaningar på sociala medier och på hemsidan, så håll utkik på Facebook eller Instagram och delta!

Längre ner kan du också se vilka som har vunnit olika utmaningar.

Har du frågor kring UH30DaysChallenge?
Kontakta oss på kansliet: kansli@uh.se.

Utmaningar under #UH30dayschallenge

Tisdagen 12 maj

Catchy formuleringar
Äntligen!!! Nu börjar det!! Är du redo? #UH30DaysChallenge drar igång nu. Igår avslöjade vi att kreativiteten skulle flöda och vi håller vårt ord. Vem kan komma på den ”catchigaste” formuleringen?

Catchigaste formuleringen om vaddå tänker ni nu. Det ska vi berätta. Alla älskar vi ju UH, men varför? Vi behöver din hjälp att formulera de bästa anledningarna till varför man ska vara med i UH, med max 20 ord. De ”catchigaste” formuleringarna kommer läggas upp på UH:s sociala medier och även vara med i vår välkomstfilm.

Så vad väntar du på? Det kan vara just din formulering som får någon att vilja vara med i UH! Ditt bidrag skickar du till kansli@uh.se och glöm inte att hålla utkik på sociala medier om just din catchiga formulering publiceras.
Tävlingen avslutas sön 7 juni kl 16.00.

Nu kör vi allihopa! Vi är supernyfikna på alla fyndiga kreativa bidrag som kommer, så låt de bara ösa in!

#30DaysChallenge #UH
 #UngaHörselskadade #Kreativitet

Fredagen 15 maj

Lokalavdelningarnas rekryteringsutmaning

🤩 Våra lokalavdelningar deltar i rekryteringsutmaningen 🤩

Flera av UH:s lokalavdelningar är också med på tåget. De deltar i rekryteringsutmaningen. Alla behövs!!

Vi tyckte detta var så roligt att vi smygstartade lite med våra lokalavdelningar redan innan #UH30DaysChallenge började. Under veckan skickade vi ut massor av affischer och lokalavdelningarnas uppgift är att sätta upp dem någonstans inom sitt lokala område. I en mataffär, på en lyktstolpe, i en buss, på ett träd, i skolan, på campus, i porten. Ja, möjligheterna är oändliga. Man vet aldrig vem som skyndar förbi!

Du kan följa lokalavdelningarnas affischerande på Instagram (@Unga_Horselskadade) om du vill. Vill du också sätta upp en affisch åt din lokalavdelning? Skriv ut affischer från vår hemsida här: https://uh.se/material/

Vill du se resultat ifrån denna utmaning, scrolla ner och se!

Tisdagen 19 maj

Sätt upp en ? 

😊 Rekryteringsutmaning för våra medlemmar och andra följare! 😊

Gör en affisch eller skriv ut affischer från UH:s hemsida https://uh.se/material/ och sätt upp någonstans lokalt, där du tror att potentiella medlemmar kan se det. Ta ett kort på Affischen och posta på sociala medier under #UHposts eller #UH30dayschallenge och om du lägger ut på Instagram, tagga oss gärna – @unga_horselskadade. Utmaningen slutar 7 juni och då gör vi ett collage av alla bilder vi har fått in från de olika affischeringarna runt om i Sverige!

#30DaysChallenge #UH #UngaHörselskadade #Medlemsvärvning

Fredagen 22 maj

Gissa utmaningen

 Hur många är det i burken? 

Kan du gissa antalet gem i denna burk. Alla gissningar är välkomna. Tänk högt och lågt. Fina priser finns i potten!  Vi ser fram emot att se era gissningar i kommentarerna på Facebook/Instagram nedanför inlägget! Kom igen nu, peppra oss med gissningar! 

#30DaysChallenge #UH #UngaHörselskadade

tisdagen den 26 maj

Stödmedlemutmaningen

😊 Stödmedlemsutmaningen 😊
Visste ni att man kan vara stödmedlem i UH? Vet ni vad de innebär? Ingen fara vi ska förklara! Låter nedanstående som någon du känner, så tveka inte att delta i vår nästa tävling inom #UH30DaysChallenge och vinn fina priser.

Först och främst, vem kan vara stödmedlem? Stödmedlem kan du bli om du är en vän, förälder, gammal UH:are, eller bara någon som gillar vårt arbete för hörselskadade.

Passar du in? Om du blir stödmedlem kostar det ett valfritt belopp som går till vårt viktiga arbete i Nepal för en förbättrad situation för hörselskadade. Betalar man 100 kr eller mer för stödmedlemskap får man även vår medlemstidning Rabalder.

Återigen till tävlingen. För att delta i tävlingen behöver du dela detta inlägg och tagga antingen UH:s sida eller använda taggen #UH30DaysChallenge. Du behöver också tagga någon i kommentarsfältet som du tror skulle vara intresserad av att bli stödmedlem. De 3 personerna som taggar flest personer vinner! Tävlingen avslutas söndag 7 juni 16.00.

Vill du bli stödmedlem?
 www.uh.se/stodmedlem
Klicka på Hämta material för att ladda ner och skriva ut.
Nu kör vi!

#30DaysChallenge #UngaHörselskadade #UH

Måndagen 1 juni

Delta på Föreläsning
Föreläsning med före detta elitidrottaren Cissi Ferm! 

Vi på Unga Hörselskadade har glädjen att bjuda in dig till en digital föreläsning med den före detta elitidrottaren Cissi Ferm den 1 juni kl 19:00, på den digitala plattformen Zoom. Några av Unga Hörselskadades viktigaste områden är kunskapsinhämtning och spridande av positiva erfarenheter och vi är därför stolta att kunna ge föreläsningen med Cissi Ferm.

Cissi har tjugofyra säsonger som elitspelare i basket i bagaget och på bragdsidan finns ett guld i Deaflympics, ett VM-guld och fem EM-guld med dövlandslaget i basket, bara för att nämna några! 

Föreläsningen den 1 juni kommer bland annat handla om Cissis nycklar till framgång, idrottens betydelse i hennes liv och hur hon får ihop samspelet mellan familj, studier och karriär som personlig tränare och elitidrottare.

Föreläsningen kommer att ske på teckenspråk och det kommer att finnas teckenspråkstolkar / skrivtolkar som tolkar det Cissi Ferm tecknar.

Anmäl dig genom att maila carl@uh.se senast den 27 maj kl 15:00, så återkommer Carl med instruktioner inför mötet. Ange ”Föreläsning med Cissi Ferm” i ämnesraden på mailet.

Ta chansen att ta del av en inspirerande föreläsning, allt är möjligt, alla kan! Kom igen, vi ses där! 

#30DaysChallenge #UH #UngaHörselskadade

fredagen 5 juni

Snabbhetsutmaningen
Information kommer

Resultat och Vinnare under #UH30dayschallenge

Catchy formuleringar

Vinnare avgörs efter den 7 juni.

lokalavdelningarnas rekryteringsutmaning

Så här har det sett ut när våra lokalavdelningar har deltagit i vår rekryteringsutmaning, Bra initiativ!  Heja, heja!

 

Sätt upp en ?

Resultat presenteras efter den 7 juni.

Gissa utmaningen

Vinnare av gem-utmaningen har korats!

Antalet gem i burken var 220 stycken. Vi har fått en hel del svar, både via Facebook och Instagram. Den som var närmast var Ann-Sophie Dahrén, följt av Anna-Karolina Lund kom på andra plats, samt Jonathan Sohlmer på tredje plats. Grattis, grattis!   Vinnarna kommer kontaktas via sociala medier. Stort tack för alla gissningar!!

#30DaysChallenge #UH #UngaHörselskadade

Klassutmaning / Stödmedlem

Resultat presenteras efter 7 juni

Snabbhetsutmaningen

Vinnare avgörs efter den 7 juni.

 Postadress: Box 1068, 164 25 Kista | Besöksadress: Isafjordsgatan 30B, 164 40 Kista
Telefon: 08-457 55 00 | E-post: kansli@uh.se | Bankgiro: 5235-4271

Läs mer om vår integritetspolicy.