Prenumerera på Rabalder

Rabalder är Unga Hörselskadades tidning. I Rabalder skriver vi om våra aktiviteter, vårt påverkansarbete och andra händelser som är relevanta och intressanta för vår målgrupp. Vi har också en temadel i varje nummer där vi dyker djupare i ett aktuellt ämne för barn och unga med hörselskada. Rabalder utkommer fyra gånger om året.

För dig som inte är medlem i UH finns möjligheten att teckna en prenumeration. Tidningen är perfekt att ha i till exempel skolbiblioteket, lunchrummet eller hemma.

Hur tecknar jag en prenumeration?

Vi har tre olika prenumerationsalternativ för ett, fem eller tio exemplar av varje nummer.

  • 1 ex av varje nummer - 400 kronor/år
  • 5 ex av varje nummer - 600 kronor/år
  • 10 ex av varje nummer - 800 kronor/år

Enklaste sättet att teckna en prenumeration är att kontakta oss och skriva att du vill teckna en prenumeration för 2018 och ange följande uppgifter.           

  • Vilket prenumerationsalternativ ni är intresserade av
  • Kontaktperson
  • Fakturaadress
  • Leveransadress

Annonsera i Rabalder

Rabalder går ut i cirka 800 exemplar, fyra gånger om året. Tidningen når medlemmar i Unga Hörselskadade, deras föräldrar, audionomer, hörcentraler och specialskolor. Med en annons i Rabalder når ert företag direkt en relevant målgrupp. Annonspriserna varierar beroende på önskad annonsstorlek och typ. Kontakta kansliet för prisförslag på

Vill du skriva för Rabalder?

Tycker du om att skriva eller fotografera? Rabalder är en öppen medlemstidning där alla medlemmar får vara med och bidra. Vi söker alltid efter dig som har idéer och vill skriva, fotografera eller bidra på något annat sätt. 

Vad vill du läsa om?

Har du idéer på vad vi ska skriva om? Vi tar gärna emot tips på intressanta personer, händelser i din lokalavdelning eller annat som du tycker vi ska uppmärksamma. Maila frida@uh.se vid tips och förslag.