Nu är det gratis att bli medlem i UH

Nu är det gratis att bli medlem i UH för resten av 2017. Som medlem i UH förändrar du samhället tillsammans med oss. Du hjälper oss att visa hur viktiga våra frågor är och ökar våra förutsättningar att skapa verksamhet för barn och unga med hörselskada och att påverka samhället. Det inte många veckor kvar av året men ditt medlemskap är ändå viktigt, dessutom försvinner medlemsavgiften från och med nästa år.

Bli medlem genom att fylla i formuläret här eller via SMS.

Värva en kompis

Har du en kompis, klasskamrat eller ett syskon som borde bli medlem i UH? Tipsa om oss och var med i vår utlottning av biobiljetter och menykort. Ju fler du värvar desto större chans att vinna. När din vän blivit medlem behöver hen bara mejla oss på

och berätta att det var just du som tipsade om UH. Enkelt, eller hur?

Unga Hörselskadade kämpar för att alla barn och unga med hörselskada ska vara delaktiga, självständiga och utvecklas på lika villkor. Vi kämpar för ett samhälle där våra medlemmar får rätt till en likvärdig skola, rätt till hjälpmedel och rätt till en meningsfull fritid. Vi erbjuder trygga mötesplatser för barn och unga och vi arbetar med påverkansarbete gentemot politiker, myndigheter och andra beslutsfattare.

30 november 2017